Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

Reduceri!

Portfard/portofel/penar textil cu flori de primăvară

89 lei

Geantă de cosmetice/portfard/penar/portofel

  • Material: bumbac 407 g/m2
  • Fermoar stil vintage
  • Dimensiune in cm: 22,5 * 16
  • Culoare:  natur

Descriere

Geantă de cosmetice din bumbac, pictată, perfectă pentru a fi folosită zi de zi pentru a ține fardurile în ordine în poșetă sau poate fi folosită cu succes drept penar.

Ilustrațiile sunt florale și reprezintă un cadou minunat pentru o prietenă, colegă sau o rudă, ideală pentru o zi de naștere sau ca o modalitate pentru a-ţi manifesta mulţumirea.

Sunt trei variante disponibile, dar pe comandă se poate realiza si alt model de floare, iar mesajul poate fi de asemenea personalizat.

Bujorul este o floare de primăvară foarte indragită. Florile de bujor în nuanțe de roz intens spre roșu este considerat expresia nobleței și a  respectului, puterii, bogăției și bunăstării. Acestea sunt potrivite pentru a fi dăruite dascălilor, mamei sau bunicii. În Feng Shui, bujorii vii sau pictați atrag energia pozitivă și au un efect benefic asupra încăperilor în care se află. Incepand cu septembrie 2022 bujorul a fost declarat floarea națională a României.

Laleaua este un simbol al eleganței și al bunului gust. Este o floare foarte populară în buchetele de mireasă. Acestea reușesc să aducă un aer proaspăt oricărui aranjament prin simplitatea și naturalețea caracteristică. În trecut însă, lalelele au reprezentat un simbol al vieții și al ferilității. În timpul Imeriului Otoman, acestea aveau o semnificație aproape divină datorită numelui. Mai apoi, acestea au devenit un simbol al protecției în bătălie. Din această cauză, robele sultanilor și armurile imperiale erau decorate cu lalele. Cum am spus și înainte, lalelele sunt un simbol foarte important în cultura turcă, devenind și un motiv principal în arta ceramică otomană.

Magnolia este o floare foarte veche. Există fosile care datează de acum 20 de milioane de ani și care arată că această floare a crescut pe pământ încă de atunci. Magnolia este, de asemenea, o floare dură și are o greutare mare, spre deosebire de majoritatea florilor, care sunt delicate. Acest lucru se datoreaza faptului că a trebuit să se adapteze la schimbarile condițiilor climatice și geologice, pentru a supraviețui. Acesta este unul dintre motivele pentru care este considerată un simbol al eternității și anduranței.

În perioada victoriană, florile de Magnolie simbolizau demnitate, noblețe, echilibru și mândrie.

Deoarece sunt asociate cu eternitatea, sunt folosite adesea la nunti

Magnolia este, de asemenea, asociată cu viața, de aceea poate fi dăruită unei proaspete mămici,

Modelele pe stoc pot fi livrate imediat, iar pentru comenzile personalizate timpul de realizare este de minim 7 zile lucrătoare.

Întreținere:

Se spală pe dos, la o temperatură de max. 30 de grade, de preferabil manual sau la un program al mașinii de spălat pentru rufe delicate

Se folosește detergent lichid pentru rufe delicate

Nu se  folosește înălbitor sau șervețele captatoare de culoare

Nu se usucă prin centrifugare

Se calcă pe dos, la temperaturi de cel mult 110 grade, fără abur

Nu se curăță chimic

Informații suplimentare

model

bujor, lalea, magnolie

mesaj

Zâmbește,îți stă bine!, Zâmbește, Trăiește, Iubește!, Astăzi este o zi perfectă să fii fericită!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Vezi mai multe produse pictate din magazin!

Păreri pline de bucurie despre produsele handmade personalizate create în atelierul Art & Craft by Teo.