Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

Decorațiune ceramică pictată manual, în formă de CERC, cu Fundă Colorată și Mesaj Personalizat

60 lei

Bucurați-vă de magia sărbătorilor cu aceste decorațiuni ceramice unice, realizate cu grijă și atenție la detalii. Fiecare decor are o formă distinctivă – STEA, CERC, INIMĂ- și este decorat cu funde în diverse culori, oferindu-vă posibilitatea de a alege combinația perfectă pentru decorul dumneavoastră.

Descriere

Caracteristici principale:

  • Material de calitate: Realizate din ceramică durabilă și vopsite manual, aceste decorații sunt garantate să aducă o notă de eleganță în casa dumneavoastră în fiecare sezon de sărbători.
  • Dimensiuni perfecte: Cu un diametru de 7,5 cm, aceste decorații se integrează perfect pe bradul de Crăciun sau în diverse zone ale casei, aducând un farmec special iernii.
  • Ambalaj individual: Fiecare decorațiune este ambalată individual pentru a vă asigura că ajunge în mâinile dumneavoastră în cea mai bună stare. Ambalajul include o cutie de carton albă, făcută pe dimensiunea produsului, cu o fundă asortată, adăugând o notă de eleganță fiecărei decorațiuni.
  • Mesaj personalizat: Fiecare decor este însoțit de un mesaj personalizat, pentru a adăuga o notă sentimentală sărbătorilor dumneavoastră. Aveți opțiunea de a alege dintr-o serie de mesaje pregătite sau de a scrie propriul dumneavoastră mesaj.

Elemente specifice iernii: Aceste decorații nu sunt doar obiecte decorative, ci și mici opere de artă care capturează esența iernii. Fiecare decor este împodobit cu elemente specifice iernii, precum fulgi de zăpadă, crengute de brad, bobite de maceșe, creând o atmosferă magică în jurul lor.

Pictate manual: Fiecare detaliu este pictat manual astfel fiecare fiecare decor este unic. Această atenție la detalii adaugă o notă de autenticitate și calitate artizanală fiecărui decor.

Alegeți aceste decorații ceramice pentru a vă îmbogăți atmosfera sărbătorilor cu eleganță și originalitate. Comandați acum și aduceți magia sărbătorilor în casa dumneavoastră și a celor dragi! Indiferent dacă le oferi cuiva drag sau le comanzi pentru propria ta casă, acestea sunt un cadou deosebit pentru prieteni, familie sau persoanele dragi.

Vezi mai multe produse pictate din magazin!

Păreri pline de bucurie despre produsele handmade personalizate create în atelierul Art & Craft by Teo.