Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

Povestea mea

Bine ai venit în atelierul meu virtual!

Eu sunt Teodora, mamă de doi băieți adolescenți, economist, practician în insolvență și iubitoare de artă și culori de când mă știu.

Despre acest business….este un copilaș micuț  pe care îl cresc încet, cu grijă și răbdare. Este un copil deschis, plin de imaginație care vrea să ajungă cunoscut în cât mai multe case, să creeze prietenii noi.

Și fiind un copil zburdalnic, plin de idei creative, pregătește mereu cadouri inedite pentru cei dragi

Pe de o parte creez decorațiuni unicat cu licheni stabilizați, decorațiuni unde combin pictura cu lichenii stabilizați, iar pe de altă parte pictez….aproape în diverse medii și pe diverse suporturi,  dar în primul rând pictez tricouri și alte articole vestimentare din bumbac.

Motivația pentru a începe micul meu business creativ este una interioară, pictez de la 3 ani și la începutul anului 2020 am considerat că a venit momentul să fac ceea ce am visat dintotdeauna: să creez, să transform și să aduc bucurie prin culoare!

Art&Craft by Teo este visul meu colorat plin de

🅣răire

🅔nergie

🅞riginalitate

În micul meu atelier din Săcele am creat conceptul ARTĂ de PURTAT prin realizarea de picturi pe tricouri și alte articole vestimentare și aduc NATURA în CASĂ prin decorațiuni unice cu licheni stabilizați.

Și pentru că nu pot să îmi imaginez o lume fără culori, vă invit în lumea mea magică, plină de culoare, să alegeți acel ceva care să aducă energie, emoție și multe zâmbete în viețile voastre și a celor dragi vouă!

art & craft by teo - teodora balate

Articole publicate in online despre Art& Craft by Teo.

cum iti imbratisezi unicitate prin haine personalizate si pictate manual inimicreative inguralumii afacericreative teodora balate si andrada saftescu

“Poartă artă pentru a Trăi cu bucurie, pentru a simți Energia și a aduce Originalitate în fiecare moment al vieții tale!”

Pentru că îmi doresc  o lume mai bună,  încurajez transformarea obiectelor vestimentare vechi în ARTĂ de PURTAT.

Astfel m-am gândit să creez un ghid – curs gratuit despre cum poți să îți reinventezi hainele vechi prin pictură textilă.

Culorile care ne înconjoară au un impact semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi. Ele ne influențează starea de spirit, ne pot ridica moralul sau, dimpotrivă, ne pot liniști.

Fie că suntem conștienți sau nu, culorile au o influență subtilă asupra alegerilor noastre vestimentare, decorațiunilor din casă și chiar asupra felului în care ne exprimăm creativitatea.

În această lume plină de nuanțe și tonuri, transformarea garderobei prin pictură devine o modalitate remarcabilă de a ne face să ne simțim speciale și pline de încredere.

În acest ghid vom explora cum putem reinventa hainele vechi cu ajutorul culorilor și al picturii, punând în valoare importanța lor în crearea unui stil unic și a unei atitudini pozitive.

glob personalizat din ceramica in forma de inima japoneza artcraftbyteo.ro scaled

alistmagazine.ro

Inițial, Teodora Balate a început cu  mici colțuri de natură colorate din licheni, apoi s-a întors la pasiunea din copilărie, pictura. Așa a început să picteze textile. „Pandemia a fost un moment de pauză în care am avut timp să mă gândesc la visul meu – îmi doream să creez, să aduc bucurie prin culoare!” Unicitatea este o trăsătură dominantă a creațiilor sale. „Sunt cel mai mare critic al meu! Nu am făcut niciodată rabat la calitate.”

agenda personalizata cu mesaj motivational

geaninaroman.ro

În al doilea episod din seria Antreprenori Brașoveni facem cunoștință cu Teodora Balate – economist, artist, soție, mămică și iubitoare de pisici, care ne povestește despre cât de important este să trăiești cu zâmbetul pe buze, să emani energie pozitivă și să creezi produse unicat. 

teodora balate - artcraftbyteo.ro

zf.ro

Teodora Balate din Săcele, judeţul Braşov, de profesie economist şi actual expert în insolvenţe, a decis să investească într-un atelier de creaţie toţi banii pe care îi economisise pentru o vacanţă în Austria, în care nu a mai putut pleca din pricina pandemiei.

teodora balate haine pictate manual artcraftbyteo.ro

antreprenoare.ro

Povestea Art&Craft by Teo a început ca un hobby, dar la sfârșitul lui 2019 m-am hotărât să îl transform într-un loc magic în care fiecare femeie să poată găsi ceva pentru sufletul ei, pentru un cadou sau pentru propria casă…dar și domnii să poată găsi un cadou original și unic cu care să le surprindă pe doamnele din viața lor.

decoratiuni handmade - artcraftbyteo.ro

cityfemme.com

Am descoperit-o recent pe Teodora si frumoasele ei căsuțe vii, care umplu de culoare si buna dispozitie orice colt in care sunt asezate. 🙂 Am ramas fascinata de ideea acestor căsuțe vii, cu licheni, care sunt foarte usor de intretinut (nu se uda, trebuie doar sa fie ferite de soare direct, sa nu fie amplasate sub aerul conditionat sau deasupra caloriferului), mai ales ca toti suntem iubitori de verde, de natura, de frumos si ne dorim sa fim inconjurati de cat mai multa natura.

Păreri pline de bucurie despre produsele handmade personalizate create în atelierul Art & Craft by Teo.

În cadrul atelierului Art & Craft by Teo, creez cu pasiune produse handmade personalizate care aduc zâmbete pe fețele clienților mei. Află ce spun aceștia despre experiența lor și descoperă bucuria în fiecare părere!

Haine personalizate, pictate și însuflețite de atmosfera unei povești magice, care te invită să pășești pentru o clipă în lumea plină de culoare a copilăriei.