Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

În capul meu – tricou pictat – model feminin

350 lei

tricou pictat manual, tema „În capul meu”,personalizate cu elemente care reflectă hobby-urile, culorile preferate, animalele de companie și scurte mesaje ale purtătorului tricoului

Stoc epuizat

Descriere

Tricourile „În capul meu” sunt create manual cu vopseluri textile de calitate premium. Pe fiecare tricou este pictat într-un stil copilăresc o figură feminină sau masculină. Aceasta este apoi personalizată cu elemente care reflectă hobby-urile, culorile preferate, animalele de companie și scurte mesaje ale purtătorului tricoului.

Fiecare tricou este unic și personalizat pentru a se potrivi perfect cu personalitatea și interesele fiecărei persoane care îl poartă. Picturile sunt realizate manual, astfel încât să fie foarte detaliate și să ofere un aspect artistic distinctiv. Aceste tricouri pot fi purtate într-o varietate de situații, inclusiv la școală, la birou sau în timpul activităților de agrement.

În ceea ce privește procesul de producție, fiecare tricou este pictat manual, iar culorile sunt fixate prin căldură pentru a se asigura că designul va rezista mult timp și va arăta la fel de bine chiar și după mai multe spălări. Vopselurile textile sunt de calitate superioară, astfel încât culorile să rămână vibrante și strălucitoare.

Tricourile „In capul meu” sunt ideale pentru cei care caută un produs original și personalizat, care să reflecte personalitatea lor și interesele lor. Aceste tricouri pot fi un cadou minunat pentru prieteni și familie și pot fi purtate cu mândrie ca o expresie a identității și a stilului personal. Este un cadou unic și original care va surprinde plăcut pe oricine il poartă. Este perfect pentru a fi purtat atât la o întâlnire cu prietenii cât și la birou sub un sacou. Se asortează perfect cu îmbrăcămintea sport – casual.

Elementele pictate pe tricourile „In capul meu” sunt personalizate în funcție de preferințele și interesele fiecărui purtător. Acestea includ:

Hobby-uri: Acestea pot fi orice hobby-uri pe care purtătorul tricoului le îndrăgește, cum ar fi sporturi, muzică, artă sau orice altceva care îi face plăcere.

Culori preferate: Culorile preferate ale purtătorului sunt adesea incluse în design, fie ca o culoare predominantă a tricoului sau ca elemente accentuate în design.

Animale de companie: Purtătorul poate avea un animal de companie preferat sau poate fi pur și simplu un iubitor de animale, iar acestea pot fi incluse în designul tricoului, fie prin pictarea unui animal în părul figurii sau prin adăugarea unei urme de lăbuță.

Scurte mesaje: Purtătorul poate alege să includă un scurt mesaj sau citat care să exprime personalitatea sau gândurile sale. Aceste mesaje pot fi scrise în orice limbă sau scriere, iar designul este adaptat pentru a se potrivi cu mesajul ales.

Toate aceste elemente sunt integrate în designul figurii pictate pe tricou, care este realizată într-un stil copilăresc. Sunt incluse elementele personalizate, astfel încât să fie o reprezentare unică și personală a purtătorului tricoului.

Întreținere și detalii tehnice:

  • tricourile conțin minim 80% bumbac
  • este de preferat a fi spălate manual cu detergent pentru rufe delicate
  • pot fi spălate la mașina automată la temperatură de maxim 35 grade C, program scurt (maxim 1H), întoarse pe dos cu detergent pentru rufe colorate și delicate
  • nu se folosește vanish sau alt înălbitor/soluție de scos pete
  • se calcă pe dos sau acoperind partea pictată cu o bucată de material
  • este interzisă uscarea rapidă în mașina de uscat (uscător automat)
  • timp de realizare : 10- 14 zile, în funcție de numărul de comenzi de la acel moment
  • fiind realizat manual, nu se pot realiza lucrari identice, fiecare obiect are o notă de unicitate.

 

Informații suplimentare

Mărime

L, M, S, XL, XS

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Vezi mai multe produse pictate din magazin!

Păreri pline de bucurie despre produsele handmade personalizate create în atelierul Art & Craft by Teo.