Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

Reduceri!

Sacoșă pictată cu molecula fericirii (tote bag)

160 lei

Produs: sacoșă tote cu molecula fericirii și flori de cireș, pictată manual

Sacoșă țesută , material pânză –  100% Bumbac

Doar 1 rămase în stoc


Descriere

Începe fiecare zi cu bucurie și poartă cu tine o declarație a optimismului – O sacoșă pictată manual cu molecula fericirii și mesajul plin de optimism „HAPPINESS WILL GROW”! 

Într-o lume plină de provocări, acest mesaj aduce o notă de speranță și încredere în viitor. Îl poți interpreta ca pe o promisiune că fericirea este un proces în evoluție constantă, că trebuie să cultivăm și să îngrijim starea noastră de bine pentru a o vedea crescutând zi de zi.

Confecționată din bumbac moale și durabil, această sacoșă nu este doar un accesoriu, ci și o modalitate eco-friendly de a-ți transporta lucrurile, reamintindu-ți în fiecare zi că TU EȘTI CREATOAREA STĂRII TALE DE BINE. Adaugă un strop de culoare și fericire în rutina ta zilnică cu această sacoșă, unică, pictată manual

🌸 Această sacoșă ar fi potrivită pentru oricine dorește să aducă mai multă bucurie și optimism în viața lor și să împărtășească această energie pozitivă cu cei din jurul lor.

🌸Detalii:

  • Pictată manual cu atenție la detalii,cu flori roz de cireș🌸🌸🌸
  • Mesajul îți amintește că într-o lume plină de provocări, fericirea este un proces în evoluție constantă. Trebuie să cultivăm și să îngrijim starea noastră de bine pentru a o vedea crescutând zi de zi.
  • Lavanda adaugă un contrast cromatic subtil și o notă de rafinament la această explozie de culoare.

Așadar, dă viață zilei tale cu această sacoșă veselă! Poart-o la cumpărături, la plajă sau în orice altă escapadă și pregătește-te să fii sursa de zâmbete a tuturor! 🌞

Întreținere:

  • este recomandată spălarea manuală cu detergent pentru rufe delicate, dar poate fi spălată la mașina automată la temperatură de maxim 35 grade C, program scurt (30 minute), întoarsă pe dos
  • nu se folosește vanish sau alt înălbitor/soluție de scos pete
  • se calcă pe dos sau acoperind partea pictată cu o bucată de material
  • este interzisă uscarea rapidă în mașina de uscat (uscător automat)

Informații suplimentare

simplă sau cu mesaj

fără mesaj, Zâmbește, îți stă bine!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Vezi mai multe produse pictate din magazin!

Păreri pline de bucurie despre produsele handmade personalizate create în atelierul Art & Craft by Teo.