Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

Față de pernă de decor, pictată manual cu modele florale încântătoare – flori de cireș

160 lei

  • Material: 100% bumbac
  • Dimensiune in cm:50*50
  • Culoare fata perna: vernil

Doar 1 rămase în stoc


Descriere

Fiecare față de pernă este  unică, creată cu pasiune și atenție la detalii, pentru a aduce un strop de natură și eleganță în orice încăpere. Beneficiul principal al acestor fete de pernă este că aduc o notă distinctă de frumusețe și rafinament în decorul casei tale.

Ilustrațiile sunt florale și reprezintă un cadou minunat pentru o prietenă, colegă sau o rudă, ideală pentru o zi de naștere sau ca o modalitate pentru a-ţi manifesta mulţumirea.

Fabricate din bumbac, aceste fețe de pernă sunt nu doar decorative, ci și confortabile și durabile. Cu dimensiunea lor generoasă de 50x50cm, acestea sunt perfecte pentru a completa aspectul oricărei canapele, a fotoliilor sau a patului

Alege să îți înnobilezi spațiul cu aceste fețe de pernă deosebite și vei aduce în fiecare cameră un strop de bucurie și eleganță, transformând simplul în extraordinar!

Florile de cireș au mai multe semnificații – frumusețea efemeră, reînnoirea, sensibilitatea, spiritualitatea și curajul în diferite culturi și tradiții. Florile de cireș sunt cunoscute pentru frumusețea lor delicată și pentru faptul că înfloreșc pentru o perioadă scurtă de timp, în mod tradițional asociată cu începutul primăverii. Această efemeritate a înfloririi lor le face un simbol al frumuseții trecătoare și al valorizării momentului prezent. În special în Japonia, florile de cireș (sakura) sunt asociate cu reînnoirea și înnoirea – Înfloresc în mod spectaculos în fiecare primăvară, simbolizând un nou început.

Modelele pe stoc pot fi livrate imediat, iar pentru comenzile personalizate timpul de realizare este de minim 5-7 zile lucrătoare. 

Întreținere:

Se spală pe dos, la o temperatură de max. 30 de grade, de preferabil manual sau la un program al mașinii de spălat pentru rufe delicate

Se folosește detergent lichid pentru rufe delicate

Nu se  folosește înălbitor sau șervețele captatoare de culoare

Nu se usucă prin centrifugare

Se calcă pe dos, la temperaturi de cel mult 110 grade, fără abur

Nu se curăță chimic

Informații suplimentare

model

bujor, lalea, magnolie

mesaj

Zâmbește,îți stă bine!, Zâmbește, Trăiește, Iubește!, Astăzi este o zi perfectă să fii fericită!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Vezi mai multe produse pictate din magazin!

Păreri pline de bucurie despre produsele handmade personalizate create în atelierul Art & Craft by Teo.