Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

Decorațiune ceramică pictată manual, în formă de OU, cu Fundă Albă și Mesaj Personalizat

60 lei

Bucurați-vă de liniștea sărbătorilor pascale cu aceste decorațiuni ceramice unice, în formă de ou, realizate cu grijă și atenție la detalii.

Descriere

Caracteristici principale:

  • Material de calitate: Realizate din ceramică durabilă și vopsite manual, aceste decorații sunt garantate să aducă o notă de eleganță în casa dumneavoastră în fiecare sezon de sărbătorile de Paște
  • Dimensiuni perfecte: Cu un diametru de 7,5 cm, aceste decorații se integrează perfect pe ramurile proaspete de salcie sau în diverse zone ale casei, aducând un farmec special.
  • Ambalaj individual: Fiecare decorațiune este ambalată individual pentru a vă asigura că ajunge în mâinile dumneavoastră în cea mai bună stare. Ambalajul include o cutie de carton albă, făcută pe dimensiunea produsului, cu o fundă asortată, adăugând o notă de eleganță fiecărei decorațiuni.
  • Mesaj personalizat: Fiecare decor este însoțit de un mesaj personalizat, pentru a adăuga o notă sentimentală sărbătorilor dumneavoastră. Aveți opțiunea de a alege dintr-o serie de mesaje pregătite sau de a scrie propriul dumneavoastră mesaj.

Elemente specifice iernii: Aceste decorații nu sunt doar obiecte decorative, ci și mici opere de artă care capturează esența primăverii. Fiecare decor este împodobit cu elemente specifice primăverii, precum lalele, albastrele, brândușe, muscari.

Pictate manual: Fiecare detaliu este pictat manual astfel fiecare fiecare decor este unic. Această atenție la detalii adaugă o notă de autenticitate și calitate artizanală fiecărui decor.

Alegeți aceste decorații ceramice pentru a vă îmbogăți atmosfera sărbătorilor cu eleganță și originalitate. Comandați acum și aduceți liniștea sărbătorilor în casa dumneavoastră și a celor dragi! Indiferent dacă le oferi cuiva drag sau le comanzi pentru propria ta casă, acestea sunt un cadou deosebit pentru prieteni, familie sau persoanele dragi.

Vezi mai multe produse pictate din magazin!

Păreri pline de bucurie despre produsele handmade personalizate create în atelierul Art & Craft by Teo.