Descarcă ghidul gratuit "Reinventează-ți hainele vechi prin pictură" și adu-ți la viață hainele preferate pe care nu le mai porți!

Art&Craft by Teo- despre pasiuni, culori, licheni și tricouri unicat pictate manual 

În vara lui 2021 am avut plăcerea să o întâlnesc pe Geanina Roman,  mămică, soție și  antreprenoare, pasionată de marketing și social media care a dezvoltat un proiect „Antreprenori Brașoveni” prin care vrea să suțină comunitatea locală.

Ce spune Geanina despre mine:

„În al doilea episod din seria Antreprenori Brașoveni facem cunoștință cu Teodora Balate – economist, artist, soție, mămică și iubitoare de pisici, care ne povestește despre cât de important este să trăiești cu zâmbetul pe buze, să emani energie pozitivă și să creezi produse unicat. Când am vizitat-o pe Teo în atelierul ei de acasă, recunosc că am petrecut aproape 2 ore și nici nu am știut cum a trecut timpul așa de repede. Ce vreau să spun e că mi-a plăcut să stau de vorbă cu Teo. Este o persoană plăcută, sociabilă, creativă și lucrează delicat. Ia-ți ca lectură un articol despre originalitate și creație.”

Interviul integral îl puteți vedea în al doilea episod din seria Antreprenori Brașoveni pe link-ul de mai jos:

Art & Craft by TEO | Ep. 2 Antreprenori Brașoveni

Despre cum este la mine în atelier, vă invit la un filmuleț de 1 minut în care Geanina reușește să surpindă perfect ceea ce se întamplă în atelierul meu

https://www.instagram.com/tv/CQRAp2ygh3Y/?hl=ro

Dacă v-am stârnit curiozitatea vă astept cu drag să urmăriți ce creez.

 

Dă share și prietenilor tăi:

Facebook
WhatsApp
Email
Teodora Balate
Teodora Balate

Îmbrățișează-ți unicitatea prin haine personalizate si pictate manual. Exprimă-ți stilul în mod autentic și original prin pictură pe haine!